luni, 18 iunie 2012

Raul Cătinaş şi Coco Rus luptă în cadrul aceleiaşi gale. “Nici măcar Bucureştiul nu are doi sportivi la acest eveniment”

Raul Cătinaş şi Coco Rus, cele două vedete K-1 din Lugoj, vor lupta în cadrul aceleiaşi gale, cel de-al doilea World Grand Prix mondial al circuitului Superkombat, care va avea loc pe 7 iulie în stațiunea bulgară Varna.


Evenimentul va fi transmis live în 75 de ţări, de pe trei continente, în România urmând să fie difuzat de trei posturi de televiziune.

Coco Rus va susţine meciul vieţii lui, împotriva unei legende a K-1-lui mondial, Alexey Ignashov, iar Raul Cătinaş îl va avea ca adversar pe croatul Domagoj Ostojic, care în momentul de faţă luptă în MMA. “Voi lupta cu un fost campion al Croaţiei, Domagoj Ostojic, fost partener de antrenament cu legenda MMA Mirko "Cro Cop " Filipovic. Va fi un meci destul de dificil. Este cu 10 kg mai greu decât mine, având 115 kg şi fiind cu aproape 15 cm mai înalt. avand 1.95 m. Orice meci e important pentru mine şi trebuie câştigat”, a declarat Raul Cătinaş.

Pentru acest eveniment Raul Cătinaş se antrenează în Olanda, iar Coco Rus în Anglia. “Mă aflu de o săptămână şi jumătate în Olanda. Mă simt pregătit, deşi mai sunt aproximativ trei săptămâni până la meci. Cu siguranţă voi fi într-o formă mai bună decât în gala pe care am susţinut-o la Cluj. Mulţumesc celor care sunt alături de mine şi promit să fac un show total la Varna”, a adăugat vedeta K-1.

Cătinaş şi Rus au mai luptat de-a lungul carierei o singură dată în cadrul aceleiaşi gale, în anul 2008, la Lokal Kombat Timişoara, însă acel eveniment nu a fost de o asemenea anvergură. “Lugojul e singurul oras cu doi sportivi la această gală. Nici măcar Bucureştiul nu are”, a adăugat Raul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.