joi, 21 iunie 2012

Paraziții: show HARDCORE în exclusivitate la B'estfest Summer Camp

Parazitii este cel mai nou nume confirmat pe afisul B’ESTFEST, trupa urmand a concerta in prima zi de festival, pe 6 iulie. In exclusivitate la B’ESTFEST Summer Camp, Parazitii va sustine in premiera un show hardcore, cu live band, alaturi de membrii trupei urmand a urca pe scena trei instrumentisti (bass, chitara distors si tobe).

Parazitii este un nume ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, numarandu-se printre cei mai importanti si apreciati artisti ai curentului hip-hop local. Trupa a scris o pagina importanta in istoria muzicii romanesti, inca din 1994, anul in care Cheloo si Ombladon au pus bazele trupei. Celor doi li s-a alaturat in 1999 unul dintre cei mai prolifici si apreciati DJ din tara, FreakaDaDisk, trupa activand de atunci in aceasta formula. Un rezumat al carierei Parazitii pana in prezent include 10 albume de studio, 5 maxi-single-uri, un dublu CD best-of, peste 20 de videoclipuri, 5 albume solo si sute de mii de fani in toata tara. Criticati, iubiti, controversati sau apreciati, Parazitii s-au luptat intotdeauna cu prejudecatile si limitele impuse, si-au exprimat fara ocolisuri parerile si nu au facut niciodata rabat de la a transmite prin intermediul muzicii lor mesaje fara perdea, catre fanii care le-au ramas fideli inca de la inceput.

Alaturi de PARAZITII, pe afisul editiei din acest an a B’ESTFEST Summer Camp se regasesc nume precum PULP, GARBAGE, ROYKSOPP, CARO EMERALD, MODESTEP, SELAH SUE, BOOKA SHADE, MILOW MESHUGGAH sau MOONSPELL, precum si B.U.G. Mafia, Suie Paparude, Grimus, The Mono Jacks, Les Elephants Bizarres, Subcarpati si multi altii. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, festivalul avea loc in perioada 6-8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park din Tunari.

Biletele pentru B'ESTFEST sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro. Cei pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in "gasca” de minim 5 persoane. Preturile sunt de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile (62.5 lei/zi sau 132.5 lei/3 zile pentru cei care vin in gasca). Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

http://www.bestmusic.ro/parazitii/stiri-parazitii/parazitii-hardcore-bestfest-summer-camp-115627.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.