vineri, 18 februarie 2011

Virgil Gheorghiu Ard malurile nistrului (descarcă pdf)



O foarte bună carte, scrisă de către un reporter de război militar, acesta fiind printre primii soldaţi români care au pus piciorul în Basarabia în timpul avântului peste Prut al trupelor române eliberatoare a fraţilor noştrii basarabeni, înrobiţi în jugul criminal al bolşevismului. În această carte ne este prezentată clar situaţia şi caznele la care au fost supuşi românii din Pamantul Sfânt al Moldovei, de la Nistru până la Prut, de către iudeo-bolşevici.
Desigur că astăzi auzim vorbindu-se numai despre "holocaustul criminal" dezlănţuit asupra "bietei" naţiuni "nevinovate" iudeo-kazahre, atât de către nemţi cât şi de către toţi aliaţii lor, care normal că sunt prezentaţi ca naţiuni dezaxate şi criminale, dar despre crimele facute de evreii din teritoriile româneşti care au revenit u.R.s.S. nimeni nu ne prea vorbeşte, şi este foarte trist că ţarişoara noastră scumpă a fost şi este nevoită să plătească daune către "bieţii" jidovi care după cum vom vedea în această carte nu au fost chiar nevinovaţii bătrânei Europe.

Nu vreau să intru în amănunte despre conţinutul cărtii de faţă, ci vă las pe voi să o citiţi şi să constataţi cine sunt adevaraţii criminali, şi desigur dacă putem să presupunem aşa numitul "holocaust" din România ca represalii, eu ca român voi considera acest "holocaust" care se presupune că l-au facut românii asupra evreilor, ca o razbunare dreaptă, că doar nu românii au zis primii "ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte!".
Vă doresc lectură placută.
citeste aici:

descarca aici format pdf:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.