sâmbătă, 8 septembrie 2012

Maraton de alergare pe Transfăgărășan: Transmaraton 2012

Clubul Sportiv Ro Club Maraton organizeaza sambata, 8 septembrie 2012, prima editie a competitiei UniCredit Leasing Transmaraton, competitie de alergare pe sosea, ce va avea loc in peisajul mirific strabatut de Transfagarasan.
In cadrul evenimentului sportiv se vor desfasura doua curse: cea de semimaraton (aprox. 21 km – 1050 m diferenta pozitiva de nivel), cu startul la Balea Cascada si sosirea la Cabana Capra, si cea de ultramaraton (aprox. 70 km – 1550 m diferenta pozitiva de nivel), cu startul tot la Balea Cascada, dar continuand pana la Barajul Vidraru.

Participantii la semimaraton au pornit la 10:30 si vor trebui sa parcurga traseul in 4 ore, clasamentul urmand a fi intocmit pe categoriile open, 18-45 ani si +45 ani, feminin si masculin. Ultramaratonul se va derula in sistem open, incepand cu ora 7:00, si va avea 10 ore limita de timp. Numarul de participanti este de 100, in cazul semimaratonului, respectiv 10 persoane, la ultramaraton.
Primii trei clasati ai fiecarei curse si categorii vor fi premiati in cadrul festivitatii programate sa aiba loc la Complexul Turistic Albota, incepand cu ora 18:00. Informații suplimentare găsiți pe site-ul www.transmaraton.org.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.