luni, 16 ianuarie 2012

Politically Inept with Homer Simpson


Episodul este intitulat 10 al sezonului 23 din serialul animat The Simpsons (Familia Simpson) este intitulat "Politic prostesc cu Homer Simpson", şi îl arată pe personajul principal al serialului în timp ce este intervievat în cadrul unei emisiuni TV. În timpul emisiunii, pe banda din josul ecranului apar scrise cuvintele "Steve Jobs a lansat iGhost". 

Pe banda din josul ecranului mai apar mesaje ca: "Europa a pus Grecia pe eBay", "Rick Perry a semnat din greşeală un ordin pentru executarea sa", "Satana îşi arată pe Twitter sprijinul pentru Santorum".

"Familia Simpson", show creat de Matt Groening, a câştigat 27 de premii Emmy şi este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime time în SUA. De la lansarea lui, în 1989, "Familia Simpson" a avut o serie de invitaţi speciali, precum Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial. Protagoniştii producţiei sunt Homer Simpson, un tată de familie leneş, dar inventiv, Marge Simpson, soţia lui Homer şi o mamă grijulie, şi copiii Bart, Lisa, Maggie. Cei cinci locuiesc în oraşul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică a întregii societăţi americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia sau politica internaţională.

Serialul "Familia Simpson" a introdus expresia "D'oh!" în Oxford English Dictionary, iar membrii îndrăgitei familii au o stea pe Hollywood Walk of Fame.

1 comentarii:

Doriss,  17 ianuarie 2012 la 00:51  

Super tare episodul, la fel ca toate sezoanele the simpsons. Sunt total aiurea rahatii aia care ceirica referirile la steve jobs. Au fost niste glume excelente de umor care eventual poate fii numit "negru", dar umor de buna calitate.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.