duminică, 27 noiembrie 2011

Supergala de box în 9 decembrie

Aradul şi Timişoara îşi încrucişează mănuşile într-un regal de box programat în 9 decembrie, la sala Constantin Jude! Meciul decisiv din Euroliga Boxing One este precedat de tradiţionala Cupă a Revoluţiei.

Colege de echipă în stagiunea precedentă, Timişoara Lions şi Motorul Arad stau faţă în faţă pentru un singur loc ce duce în semifinalele competiţiei regionale. Ultima etapă aduce meciul care decide situaţia la vârf în grupă şi numele celei de-a doua formaţii calificate în penultimul act, în condiţiile în care primul loc este deja amanetat de Debrecen Thunders.

Aşadar după duelurile fotbalistice, baschetbalistice, handbalistice sau rugbistice, rivalitatea dintre cele două oraşe vestice ajunge şi în box.


Gala de box începe la orele 16, însă în deschiderea acesteia sunt programate câteva partide din cadrul Cupei Revoluţiei şi a Memorialului Dumitru Senciuc. Abia de la ora 18 vor intra în ring boxerii de la Lions şi Motorul după ce în prealabil formaţia The Radicals va interpreta câteva melodii.

Ghiţă Biea nu şi-a ales încă lotul pentru această confruntare decisivă, însă există toate şansele ca situaţia din meciul tur să se repete şi în ring să se înfrunte lotul României A cu lotul României B.

Organzatorii promit pentru această gală un nou spectacol de lumină şi sunet şi o atmosferă întreţinută de multe fete frumoase. Biletele acestei gale costă 5 lei şi pot fi achiziţionate deja de la Clubul de Box Banatul, de la agenția de turism Cardinal, sau de la sediul PNL Timiş.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.