marți, 14 iunie 2011

The Saga Of Biorn - Povestea asta s-ar traduce cam aşa: În raiul tău am ajuns să-mi văd iadul…

Biôrn, un războinic viking, este determinat să ajungă la Valhalla*

Pentru a avea acces acolo trebuie să moară onorabil în luptă, dar el descoperă că dreptul la moarte nu este atât de uşor.


Un film fantastic cu direcţia de artă top-notch, animaţie şi sound design.

Benjamin J. Kousholt, Daniel D. Christensen, Mads Lundgaard Christensen, A. Jesper Jensen, Jonas K. Doctor, Steffen Lyhne, Pernille Ørum-Nielsen, Frederik Bjerre-Poulsen şi Jonas Georgakakis.

*În mitologia nordică, Valhalla, Valhall (sau Valhöll, în limba nordică veche) este paradisul în care erau duși războinicii vikingi după moartea eroică în luptă.

Valhalla este palatul lui Odin, care avea 540 de uși. În Valhalla puteau mărșălui unul alături de celălalt 800 de soldați.

Fiind palatul preferat de zeul Odin, sufletele războinicilor morți îi serveau acolo acestuia.

Sufletele războinicilor aveau să se antreneze pentru a forma o armată (“Armata Sufletelor Vii”), invincibilă până la sosirea Ragnarok-ului, când vor lupta alături de Odin. Odată cu venirea nopții, sufletele erau reconfortate cu aceleași tratamente ca și zeii.
http://colorline1.wordpress.com/2011/04/27/the-saga-of-biorn-2011-from-the-animation-workshop-povestea-asta-s-ar-traduce-cam-asain-raiul-tau-am-ajuns-sa-mi-vad-iadul/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.