luni, 25 aprilie 2011

Sorin Cazacu se pregăteşte pentru europenele de powerlifting! Ridică în total 880 de kilograme!

Timişoreanul Sorin Cazacu se pregăteşte intens pentru campionatele europene de powerlifting care vor avea loc în Suedia. În vârstă de 37 de ani, Cazacu e mai dornic ca niciodată să facă performanţă.
De patru ori campion naţional la ridicarea greutăţilor şi cu tot atâtea recorduri naţionale în palmares, halterofilul timişorean pleacă la europene cu ambiţii mari, chiar dacă se antrenează cu noul echipament de concurs abia de câteva zile.

Sorin va participa la toate cele trei categorii de concurs: genuflexiuni, principala sa probă unde ridică 360 de kilograme, îndreptări, unde a ajuns la 290 de kilograme şi îndreptări din culcat, categorie la care a realizat un nou record personal la ultimele antrenamente, 230 de kilograme.

Cele 880 de kilograme ridicate la cele trei probe îl fac pe Sorin Cazacu cel mai puternic bărbat din România la powerlifting,
lucru de care antrenorul său şi al lotului naţional Ovidiu Pănăzan e foarte mândru. Campionatele europene de powerlifting vor avea loc în perioada 4-8 mai la Kopping în Suedia şi reprezintă o premieră pentru România. De altfel, Federaţia de profil din ţara noastră va împlini abia un an de existenţă în iunie.

Sorin Cazacu, maestru emerit al sportului în haltere a început din 2007 cariera în powerlifting şi e convins că cel puţin în 2011 se poate bate cu şanse reale pentru titlul european.

Un reportaj amplu despre cel mai puternic om din România la powerlifting puteţi urmări joi, de la ora 22:30, în cadrul emisiunii Joia Sportivă. analogtv.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.