miercuri, 20 ianuarie 2010

Mel Gibson va regiza un film despre vikingi, în engleza veche şi scandinavă


Mel Gibson va regiza un nou film istoric, după Braveheart, film care a câştigat cinci premii Oscar. Filmul va fi despre vikingi şi incursiunile lor în Anglia în secolul al nouălea. Ca şi în cele mai recente filme ale sale, The Passions of Christ şi Apocalypto, noul film va folosi limbile vorbite în secolul în care se desfăşoară acţiunea: engleza veche şi limba scandinavă veche.

Filmările vor începe în toamnă, potrivit The Telegraph şi în rolul principal ar putea să joace Leonardo diCaprio. Ideea de a face un film despre vikingi i-a venit actorului încă de la 16 ani, când studia limba scandinavă veche. Gibson a promis că şi noua peliculă va conţine scene de violenţă care să aducă un plus de realism.

"Vreau un viking care să te sperie. Nu unul care să spună vreau să mor cu o sabie în mână. Vreau să văd pe cineva care să vorbească cu o voce joasă, guturală, care să mă sperie de-a binelea" a spus Mel Gibson.

Antena3.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.