luni, 14 decembrie 2009

Film: Thank You for Smoking - Multumim ca fumati!




Descriere:

Purtator de cuvant, seducator si ambitios, Nick Naylor (Aaron Eckhart) isi pune sarmul in serviciul societatii "Big Tobacco" pentru a contracara politica de prevenire a consumului de tutun. In conferinte de presa si talk-show-uri se dovedeste a fi persuasiunea in persoana, dar intampina dificultati in a o convinge pe fosta lui sotie (Kim Dickens) ca poate fi un tata bun pentru fiul lor, Joey (Cameron Bright). Intr-o scena de inceput, Nick apare in fata unei audiente ostile, intr-un talk-show cu reprezentanti ai organizatiilor ce militeaza impotriva fumatului. Carismatic, jucand impecabil rolul omului care ii pasa de ceilalti si argumentand cu umor, castiga audienta de partea lui in doar cateva minute.
Ii este destul de usor sa inregistreze cucerire dupa cucerire intr-un mediu politic intesat de personaje ridicole, in contact cu media corupta si opinia publica usor de manipulat. Actiunile lui vor atrage atentia unui mare producator de tigari (Robert Duvall) si a unei ziariste (Katie Holmes), care va sfarsi prin a se indragosti de el.
  • Titlu: Thank You for Smoking - Multumim ca fumati!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.