joi, 27 decembrie 2012

RECONQUISTA!

Read more...

vineri, 21 decembrie 2012

Lisa Thiel - Yule (Winter Solstice Song)



Song: Yule (Winter Solstice Song)
Artist: Lisa Thiel
Album: Circle Of The Seasons

Lyrics

Enter the night and youll find the light,
That will carry you to your dreams.
Enter the night, let your spirit take flight,
In the field of infinite possibilities

Read more...

marți, 18 decembrie 2012

02.02.2013: SkinHouse Milano: THIS IS MILANO NOT L.A.


Read more...

vineri, 14 decembrie 2012

Label 56 - Christmas is Coming!

Christmas is a little over a week away! Be sure to get your orders in to ensure delivery before hand. 

Label 56 Christmas Specials & Gift Certificates

Label 56 New Items In Stock

Label 56

Label 56 Blog

Read more...

Sargetia Forest Kennels - ''Home of The Legendary American Bulldog'' since 2005

Sargetia Forest Kennels has been the “Home of The Legendary American Bulldog” ever since 2005, when Iuliu “Bulldog” Bicskei, biologist and lifelong dog-man, started the SFK American Bulldog Bloodline with four exceptional US imported dogs. 
All our dogs get the best of care, exercise, love and training as well as a very cozy home on a beautiful, sunny hill, just outside of Deva’s city limits.

Read more...

luni, 10 decembrie 2012

Miercuri, 12.12.2012: Concert Aniversar Comandorul Hoisan - 15 ANI! Intrarea liberă!

Miercuri 12.12.2012, de la ora 20:30, Comandorul Hoisan va asteapta in Club A, pentru un concert prin care aniverseaza 15 ani de activitate. Totodata, el sarbatoreste 31 de ani de la prima aparitie scenica si 30 de ani de cand activitatea sa este legata de Club A. Invitati vor fi Florin Silviu Ursulescu, Paul Grigoriu si Cristian Boc. Intrarea este libera.

Liviu Hoisan este un personaj emblematic pentru underground-ul rock autohton, cu un rol inovator poate insuficient recunoscut. In primii ani ’80 a cantat ca basist in formatia Strop, ce promova pe atunci un sound in forta, inspirat de Motörhead.

Read more...

sâmbătă, 8 decembrie 2012

09.12.2012: Timișoara - "CUPA TONIK GYM" - Împins din culcat

09.12.2012, Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara, ora 17.30

Tonik Gym si C.S. Caza Powerlifting Timisoara va invita sa luati parte la acest eveniment, "CUPA TONIK GYM", editia-I-a de impins din culcat! Va fi un concurs atat pentru amatori cat si pentru profesionisti! Va fi un concurs cu premii interesante, medalii, cupe, diplome si diferite premii in suplimente nutritive oferite de Redis, Pro Nutriton, Vitabolic, Faviammodytes si pe langa toate acestea organizatorii acestui concurs va face si o tombola pentru publicul spectator. La deschidere si incheierea evenimentului d-l Dumitra Sebastian va face o demonstratie de culturism. 

Va asteptam cu drag pe toti cei interesati in data de 09.12.2012 (duminica) la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara la ora 17.30!

Read more...

Robert Jay Mathews - Man Against Time

Read more...

duminică, 2 decembrie 2012

Junta Social Española

Read more...

'The Clash' Attacked By Unite Against Fascism 1978


Un concert al trupei "The Clash", atacat de organizația anti-albă "Unite Against Fascism". Era anul 1978 iar "The Clash" cânta piesa "White Riot" în Victoria Park din Londra. (Chiar așa, noi Albii de ce n-am pune-o de-o revoltă? Doar avem toate motivele din lume, nu?)
După boicotarea trupei de către organizațiile extremiste anti-fasciste ("Unite Against Fascism" & "Anti Nazi League") și avertismentele casei de discuri, "The Clash" a decis să își trădeze fanii și să își pună la adăpost carierele muzicale devenind exact opusul a ceea ce erau până atunci. 

Read more...

Ancient Dacia ~ Dacians


The Dacians (Latin: Daci, Greek: Δάχοι, Δαχοι "Dakoi", Δάοι "Daoi", Δάχές "Dakes", Medieval Greek Δάκαι "Dákai"[citation needed]) were an Indo-European people, the ancient inhabitants of Dacia (located in the area in and around the Carpathian Mountains and east of there to the Black Sea), present-day Romania and Moldova, parts of Sarmatia (mostly in eastern Ukraine) and Moesia (Eastern Serbia and Northern Bulgaria), also parts of present-day Slovakia and Poland. They spoke the Dacian language, believed related to Thracian, but were influenced culturally by the neighbouring Scythians and by the Celtic invaders of the 4th century BC.

Read more...

sâmbătă, 1 decembrie 2012

Ultima Thule - My Fatherland

Read more...

miercuri, 21 noiembrie 2012

Proiectul Gyr - Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Read more...

marți, 20 noiembrie 2012

Alba-Iulia, 24 - 25.11.2012: Campionatul Național de Powerlifting, împins din culcat

În zilele de 24 și 25.11.2012 va avea loc la Alba Iulia, Campionatul Național de Powerlifting, împins din culcat (singura proba). 

Clubul timișorean Caza Powerlifting va participa cu o echipă de 9 sportivi conduși de Sorin Cazacu, campion național la haltere și powerlifting.

Read more...

joi, 15 noiembrie 2012

OMERTA NS/WP (PERIOD B') ISSUE #39


INTERVIEWS
-------------------------------
THIRD WAY & HERITAGE 18 (SERBIA/RUSSIA)
MOLOT & APRAXIA (BELARUS)

ARYAN RENAISSANCE SOCIETY (U.S.A.)

FUERZA DE CHOQUE (ARGENTINA/URUGUAY)
IMPERIUM (CZECH REPUBLIC)
THE MESSERSCHMITΤS (SLOVAKIA)
RACIAL VOLUNTEER FORCE FRANCE ( FRANCE)
SUPREME WHITE ALLIANCE (U.S.A.)
UTOLSO VEDVONAL (HUNGARY)
VINLAND WARRIORS (CANADA)

Read more...

marți, 13 noiembrie 2012

Power Unlimited

Read more...

vineri, 9 noiembrie 2012

Weisse Wölfe - Time for Vengeance

Read more...

luni, 5 noiembrie 2012

Nicu Covaci: "Cei care încă mai pot, găsiţi-vă şira spinării şi învăţaţi să spuneţi NU"

De curând, Nicu Covaci a fost în România. Chemat iniţial pentru a ”salva situaţia” formaţiei Holograf care nu a putut concerta (Dan Bitman era bolnav), liderul trupei Phoenix a avut iarăşi săli pline, ca de fiecare dată când vine în România. Pe de o parte el a fost plăcut impresionat să constate că generaţii născute după ce Phoenix a părăsit ţara, ”au cântat cuvânt cu cuvânt toate piesele noastre”. Pe de altă parte este ”foarte, foarte supărat” pentru situaţia din ţară.

„Vin aici să dau cu ghioaga, pentru că sunt foarte foarte supărat”, este gândul cu care Nicu Covaci vine în România, spunând că este vorba de o nemulţumire generală, a unui întreg popor, nu despre nemulţumiri personale.

Read more...

KAMAEDZITCA «The Warrior Spirit» (2012)

Read more...

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Lucian Bute vs. Denis Grachev, live online și la TV, pe The Money Channel și Dolce Sport 1

Lucian Bute revine în ring după bătaia cruntă primită în mai de la Carl Froch. Boxerul român va lupta la Montreal contra rusului Denis Grachev, care are în palmares 12 victorii (dintre care 8 prin KO), o înfrângere şi un egal.

Pentru Bute, meciul acesta este o repetiţie pentru revanşa mult aşteptată cu britanicul Carl Froch, adevărata sa ţintă. După ce a pierdut centura IBF în favoarea lui Froch, Lucian a promis lui, în primul rând, şi apoi tuturor fanilor, că va face totul pentru a-şi recupera centura de la britanic.

Read more...

duminică, 28 octombrie 2012

La Duce Vita

La Duce Vita, an interactive documentary by Cyril Bérard & Samuel Picas

Read more...

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Fightville - Documentary (2012)

Read more...

marți, 23 octombrie 2012

Tolba plină de medalii în Cupa României pentru timișoreni la powerlifting (video)

Sportivii timişoreni legitimaţi la CS Caza Powerlifting au făcut încă odată măsura valorii lor şi au cucerit şase cupe ale României la competiţia desfăşurată în localitatea Stremţ din judeţul Alba.

Chiar şi fără liderul echipei, Sorin Cazacu, CS Caza Powerlifting Timişoara a fost la înălţime la Cupa României. Delegaţia timişoreană a cucerit aproape tot ce se putea, adică şase cupe ale României, patru locuri doi, un loc trei, un loc patru dar şi titlul de campion absolut al competiţiei. 

Read more...

Fabio Constantinescu – 2012

Read more...

miercuri, 17 octombrie 2012

Suporterii polonezi se distrează... :)

Read more...

marți, 16 octombrie 2012

Artist naționalist german condamnat pentru textele sale (video cu piesa incriminată)

Daniel „Gigi” Giese (42 de ani), solist și basist (printre altele și al binecunoscutei trupe Stahlgewitter), a fost condamnat de un tribunal la șapte luni cu suspendare și plata unei amenzi în valoare de 600 de euro pentru „incitare la rebeliune” contra autorităților și „glorificarea criminalității”.

Muzicianului german i s-a imputat de către instanța din Meppen că pe CD-ul „Adolf Hitler lebt” („Adolf Hitler trăiește”), apărut în 2010 și interzis din 2011, al trupei sale „Gigi und die braunen Stadtmusikanten” ar fi glorificat presupusele crime ale unei organizații autointitulată „Nationalsozialistischer Untergrund” (NSU).

Read more...

luni, 15 octombrie 2012

A variety of sling projectiles thrown a rock wall

Read more...

sâmbătă, 13 octombrie 2012

Légitime Violence - Solution Finale

Read more...

joi, 11 octombrie 2012

UEFA și fantoma rasismului

Fantoma rasismului bântuie fotbalul românesc precum pe daci coșmarurile cu legiunile romane. 

Corect politică până la Dumnezeu (în care nu crede), UEFA ar fi găsit rasism acolo unde chiar n-a fost: la Steaua – Copenhaga. Forul lui Platini ar fi trimis, sub acoperire, un ofițer antidiscriminare, iar acesta, cercetând atent împrejurimile Arenei Naționale (pentru că înăuntru nu se mai poate intra cu nimic, nici măcar cu brelocul de la chei), ar fi zărit ciori și coji de banane. Ba mai mult și infinit mai grav, steaguri tricolore. 

Chestia asta cu rasismul va fi zgândărită până când, într-adevăr, va fi rasism. 

P.S. Expresie folosită în scrisoarea trimisă de Platini lui Sandu (referitor la Steaua – Rapid): ”Roma communities”. Care Roma, bă, mișele? Nu e vorba de Cetatea Eternă, of course, ci de minoritatea țigănească din România. Semn că, virgulă, conspirația e foarte întinsă. Denumirea de Roma seamănă cumplit de bine cu cea dată internațional țării noastre, Romania. 

Read more...

sâmbătă, 6 octombrie 2012

80's Dr. Martens Commercial

Read more...

sâmbătă, 29 septembrie 2012

LONG LIVE THE KINGS (VIDEO)


Long Live The Kings is a film and photographic project shot exclusively on film long-live-the-kings.blogspot.fr Short documentary shot on super 16mm relating the hopes and desires of those who go for a motorcycle road trip. 

Read more...

luni, 24 septembrie 2012

Ian Stuart Donaldson, Forever In Our Hearts!


Ian Stuart Donaldson (11 August 1957 – 24 September 1993)

Read more...

Romanian Bikers European Tour 2012

Read more...

duminică, 23 septembrie 2012

Ultima Thule - Songs of Wolves


Ursitorile
de Mihai Eminescu

Codru-i alb și frunza-i neagră.
A lui mii de rămurele
De zăpadă îi sunt grele,
Vântul trece doar prin ele,
Vântul rece și vro țarcă
Scuturând le mai descarcă...
Albă-i noaptea cea cu lună,
De-n departe codrul sună,
Lupi-n pâlcuri se adună.
Suflă vântul, suflă-într-una,
Câmp și cer mi le-mpreună.
Te-apuc-o jale nebună,
Jale lungă și întinsă,
Ca și țara toată ninsă,
Codri tremur ca o vargă
Cât îi zarea ta de largă,
Lupii peste culmi aleargă,
Străbătând ninsorile,
Pâlcuri zboară ciorile,
De mai zici cu zicătoarea:
Albă-i lumea, neagră-i cioara.

Read more...

duminică, 16 septembrie 2012

Festivalul Dacii Liberi, în 29 septembrie!

Read more...

joi, 13 septembrie 2012

Maraton Timișoara 2012 - 16 septembrie

Read more...

miercuri, 12 septembrie 2012

Gesta Bellica - Popoli contro Dollari

Read more...

marți, 11 septembrie 2012

Timișoreni pe podiumul Campionatului Național de Powerlifting - Bacău 2012 -

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc, la Bacău, Campionatul Național de Powerlifting (Seniori). În imaginea alăturată sunt pe podium timișorenii Bogdan Vaipan cat. -105 kg, Campion Național și Dan Berinde, cat -105 kg, locul III, ambii legitimați la clubul C.S. Caza Powerlifting.
Conducătorul clubului, Sorin Cazacu (cunoscut powerlifter și fost halterofil) a declarat: „Am ieșit campioni naționali pe echipe al 2-lea an la rând și am adus acasă 24 de medalii chiar și fără V.I.P.-uri! Am demonstrat că se poate și că Timisoara, mai exact clubul nostru, are o școală bună de powerlifting! Cu seriozitate, cu sacrificiu, cu muncă și cu spiritul de echipă am reușit să avem rezultate deosebite și în acest an!”

Read more...

luni, 10 septembrie 2012

TRANSMARATON 2012

Read more...

sâmbătă, 8 septembrie 2012

Maraton de alergare pe Transfăgărășan: Transmaraton 2012

Clubul Sportiv Ro Club Maraton organizeaza sambata, 8 septembrie 2012, prima editie a competitiei UniCredit Leasing Transmaraton, competitie de alergare pe sosea, ce va avea loc in peisajul mirific strabatut de Transfagarasan.
In cadrul evenimentului sportiv se vor desfasura doua curse: cea de semimaraton (aprox. 21 km – 1050 m diferenta pozitiva de nivel), cu startul la Balea Cascada si sosirea la Cabana Capra, si cea de ultramaraton (aprox. 70 km – 1550 m diferenta pozitiva de nivel), cu startul tot la Balea Cascada, dar continuand pana la Barajul Vidraru.

Read more...

Marian Cozma comemorat astăzi la Veszprem

Fostul component al echipei naţionale a României şi al campioanei Ungariei, MKB Veszprem, Marian Cozma, va fi comemorat sâmbătă în faţa arenei din Veszprem, în ziua în care ar fi împlinit 30 de ani.

 Fanii echipei ungare nu l-au uitat pe Marian Cozma, pe care îl comemorează de mai bine de trei ani, de ziua sa de naştere (8 septembrie), dar şi în fatidica zi de 8 februarie, în care handbalistul a fost ucis, în faţa unui local din Veszprem, de o bandă de țigani.

Read more...

vineri, 7 septembrie 2012

AGNOSTIC FRONT - For My Family

Read more...

marți, 4 septembrie 2012

Alin Popa, "cel mai puternic român", s-a înecat. Odihnește-te în pace, Alin. Aici ai trudit precum Atlas.

Suntem alături de familia îndoiliată și greu încercată. Odihnește-te în pace, Alin. Aici ai trudit precum Atlas.
Naționaliștii Autonomi Timișoara

Alin Popa, unul dintre obişnuiţii concursurilor Strongman, s-a înecat sâmbătă în balastiera Apa. Avea numai 33 de ani.

El s-a răsturnat cu skijet-ul în largul lacului şi s-a înecat. Prietenii acestuia au povestit că, inițial, au crezut că face o glumă.

Soţia lui Alin Popa era însărcinată şi, la aflarea veştii că bărbatul ei s-a înecat în balastiera din Satu Mare, a pierdut sarcina.

Read more...

sâmbătă, 1 septembrie 2012

The Stormer Zine Nº 12


Read more...

vineri, 31 august 2012

Teaser HOLD FAST


Premier album du groupe HOLD FAST intitulé "Chute Libre" bientôt disponible.
10 titres dont 4 en Anglais et 6 en Français. Sur le label Black Shirts Records.

First Album of the new French band HOLD FAST coming soon. 
10 songs (4 in English, 6 in French). Coming out on Black Shirts Records.

Read more...

luni, 6 august 2012

TURNIR DE ȘAH ÎNTRE NAȚIONALIȘTI

Naționaliștii Autonomi organizează la Timișoara un turnir de șah între naționaliști în cadrul taberei de vară a N.A.T. Înscrierile se pot face la adresa de mail sport@nat88.org
Turnirul se va desfășura în săptămâna 20-26 august 2012 și câștigătorul va primi un premiu constând în produse naționaliste.

Read more...

luni, 30 iulie 2012

Legittima Offesa - "Sveglia"

Read more...

luni, 23 iulie 2012

Brotherhood Records

Read more...

marți, 17 iulie 2012

Johnny Rebel-The South's Gonna Rise Again (Jesse James)

Read more...

duminică, 15 iulie 2012

ALBUL FACE DIFERENȚA!

Read more...

Dacii Liberi MC

Read more...

sâmbătă, 14 iulie 2012

Kategorie C - Antifa halts Maul! - Magyar Sziget 2012


Read more...

joi, 12 iulie 2012

Hauptkampflinie - Viva La Muerte

Read more...

miercuri, 11 iulie 2012

Reds in the streets? Anti-antifa crew in action! We are watching you!

Read more...

Ultima Thule - Upcoming EP (5 songs) video


Read more...

marți, 10 iulie 2012

Final War - Brotherhood

Read more...

duminică, 8 iulie 2012

Oidoxie - Nicht nur ein Wort

Read more...

sâmbătă, 7 iulie 2012

WAU - European Sisterhood

Read more...

Așa a apărut Straight Edge :)

Read more...

vineri, 6 iulie 2012

SebeRevolta Workout - Krnov ( 3.7.2012 )

Read more...

Omerta Terrormachine # 37

Read more...

Vlad pælespidderen - Vlad Țepeș

O revistă de benzi desenate, din Danemarca, în care se vorbește în termeni apreciativi despre lupta lui Vlad Țepeș contra hoardelor otomane care se revărsau asupra Europei dinspre Anatolia. Domnitorul valah este portretizat ca un mare erou, iar Țara Românească ca un „principat dumnezeiesc”. Merită achiziționată, e „de colecție”.

Read more...

miercuri, 4 iulie 2012

Patriots call - The Patriot

Read more...

joi, 28 iunie 2012

Old Lu&das Höllenfahrtskommando - Hinterlist

Read more...

luni, 25 iunie 2012

Kistvaen (instrumental) live @ Fabrica, Bucharest 23.06.2012

Read more...

joi, 21 iunie 2012

De la Epic Beard Man la Bad Ass, sau de ce nu pot fi ALBII eroi populari. (video)

Toată lumea își amintește de un bătrânel care, în februarie 2010, l-a snopit în bătaie pe un negru ce l-a agresat din motive rasiale, într-un autobuz de transport în comun din Oakland, SUA. Clipul a devenit viral pe  YouTube  și toată lumea și-a manifestat simpatia pentru bătrânul ALB, veteran al războiului din Vietnam. Până în data de 4 februarie 2012, video-clipul a adunat peste 5,6 milioane de vizualizari pe diferite bloguri şi site-uri. Este clasat printre primele cinci cele mai vizionate clipuri de pe YouTube, în prima săptămână, dar nu a fost inclus în lista oficială. Din motive...rasiale. Eroul nu poate fi un alb, iar băiatul rău un negru. Casa de producție Amber Lamps s-a decis să „îndrepte” situația. Pornind de la această poveste adevărată și frumoasă, marele manipulator de la Hollywood a schimonosit povestea până nu a mai lăsat din adevărata întâmplare decât tricoul și șapca lui Epic Beard Man. Eroul filmului nu mai este un Alb, ci un hispanic. Nu mai înfruntă un negru agresiv, ci doi albi skinheads naziști”... Filmul mustește a mesaj anti-alb. Dacă aveți de irosit 90 de minute din viața voastră, vizionați filmul Bad Ass, cu Danny Trejo în rolul principal.

Read more...

Nouă ne plac porcii. Ăia adevărați...

Read more...

Paraziții: show HARDCORE în exclusivitate la B'estfest Summer Camp

Parazitii este cel mai nou nume confirmat pe afisul B’ESTFEST, trupa urmand a concerta in prima zi de festival, pe 6 iulie. In exclusivitate la B’ESTFEST Summer Camp, Parazitii va sustine in premiera un show hardcore, cu live band, alaturi de membrii trupei urmand a urca pe scena trei instrumentisti (bass, chitara distors si tobe).

Parazitii este un nume ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, numarandu-se printre cei mai importanti si apreciati artisti ai curentului hip-hop local. Trupa a scris o pagina importanta in istoria muzicii romanesti, inca din 1994, anul in care Cheloo si Ombladon au pus bazele trupei. Celor doi li s-a alaturat in 1999 unul dintre cei mai prolifici si apreciati DJ din tara, FreakaDaDisk, trupa activand de atunci in aceasta formula. Un rezumat al carierei Parazitii pana in prezent include 10 albume de studio, 5 maxi-single-uri, un dublu CD best-of, peste 20 de videoclipuri, 5 albume solo si sute de mii de fani in toata tara. Criticati, iubiti, controversati sau apreciati, Parazitii s-au luptat intotdeauna cu prejudecatile si limitele impuse, si-au exprimat fara ocolisuri parerile si nu au facut niciodata rabat de la a transmite prin intermediul muzicii lor mesaje fara perdea, catre fanii care le-au ramas fideli inca de la inceput.

Read more...

marți, 19 iunie 2012

To fight the horde, singing and crying: VALHALLA, I AM COMING!

Ah, ah,
We come from the land of the ice and snow,
From the midnight sun where the hot springs blow.
The hammer of the gods will drive our ships to new lands,
To fight the horde, singing and crying: Valhalla, I am coming!

On we sweep with threshing oar, Our only goal will be the western shore.
Ah, ah,
We come from the land of the ice and snow,
From the midnight sun where the hot springs blow.
How soft your fields so green, can whisper tales of gore,
Of how we calmed the tides of war. We are your overlords.

On we sweep with threshing oar, Our only goal will be the western shore.

So now you'd better stop and rebuild all your ruins,
For peace and trust can win the day despite of all your losing.

Read more...

luni, 18 iunie 2012

Raul Cătinaş şi Coco Rus luptă în cadrul aceleiaşi gale. “Nici măcar Bucureştiul nu are doi sportivi la acest eveniment”

Raul Cătinaş şi Coco Rus, cele două vedete K-1 din Lugoj, vor lupta în cadrul aceleiaşi gale, cel de-al doilea World Grand Prix mondial al circuitului Superkombat, care va avea loc pe 7 iulie în stațiunea bulgară Varna.


Evenimentul va fi transmis live în 75 de ţări, de pe trei continente, în România urmând să fie difuzat de trei posturi de televiziune.

Read more...

duminică, 17 iunie 2012

YOU ARE YOUR COUNTRY!

Read more...

sâmbătă, 16 iunie 2012

BLACK METAL: EUROPEAN ROOTS & MUSICAL EXTREMITIES (edited by Troy Southgate)

Signed copies of BLACK METAL: EUROPEAN ROOTS & MUSICAL EXTREMITIES are now available to pre-order. The book will be around 200 pages in length and costs just £15 with free postage to anywhere in the world. The Paypal address is: blackfrontpress@yahoo.co.uk More details below.

Read more...

marți, 12 iunie 2012

ROAD PATROL BIKERS FESTIVAL 2012

Avem deosebita placere de a va invita sa fiti alaturi de noi la a 10-a editie a festivalului, in perioada 15 - 17 iunie 2012, intr-o noua locatie, Plaja Monte Carlo, Sag DN 59.

Ca in fiecare an veti avea parte de concursuri inedite, muzica buna, multa distractie si cateva surprize pe care urmeaza sa le aflati in curand.

Va asteptam!

Read more...

vineri, 8 iunie 2012

STRONGMAN. BUCHAREST WHEELS ARENA 2012

In data de 8 si 9 Iunie 2012, in cadrul evenimentului "Bucharest Wheels Arena" ce va avea loc in incinta Romexpo Bucuresti, se va desfasura Concursul profesionist de strongman pe durata a celor 2 zile de festival. 

PROBE:
Ziua 1
1.Ridicarea Busteanului sistem "last man standing" incepand de la 100 kg
2.Tractarea Jeep-urilor in premiera Nationala!!!! se vor tracta 6 jeep-uri
3.Crucifix 15-20 kg
Ziua 2
1. Axul lui Apollon sist. "last man standing" incepand de la 100 kg
2. Roata lui Connan in premiera nationala!!! 250-300 kg
3. Super Yoke 350-400 kg

VA ASTEPTAM!

Read more...

Timișoara: Arte martiale în 10 iunie la Cupa Tamashyi

Duminică, chiar de ziua alegerilor, Timişoara are parte de o nouă porţie consistentă de arte marţiale.

Cupa Tamashyi îşi consumă la sala Constantin Jude ediţia cu numărul cinci.

Clubul Sportiv Tamashyi Timişoara invită iubitorii artelor marţiale la o nouă ediţie a competiţie de arte marţiale de contact. Reţeta evenimentul este deja cunoscută şi înseamnă desfăşurarea mai multor stiluri de luptă simultan pe mai diferite suprafeţe de luptă. Şi categoriile de concurs vor difera în funcţie de vârstă şi de nivelul tehnic.

Read more...

luni, 4 iunie 2012

07.07.2012 Rock für Deutschland in Gera

Read more...

miercuri, 30 mai 2012

Green Arrows live la Skinhouse Hellas


Read more...

duminică, 27 mai 2012

Lucian BUTE învins de Carl FROCH prin KO (VIDEO)

Lucian Bute a fost învins de britanicul Carl Froch prin KO tehnic în repriza a cincea şi a pierdut centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, sâmbătă seara, într-o gală profesionistă disputată în Capital FM Arena din Nottingham.


Meciul integral:

Read more...

sâmbătă, 26 mai 2012

Lucian Bute: "Sunt mai bun decât Froch, o să lupt pentru românii mei!" | LIVE

Marele meci are loc duminică, de la ora 02.00, şi e în direct pe Money Channel.

Bute, după testul cântarului: "O să lupt pentru românii mei! Am fost profund impresionat, mulţi conaţionali şi suporteri canadieni au venit să mă susţină. Nu mi-e teamă, am venit să lupt la Nottingham, acasă la Froch, convins fiind că o să-mi păstrez titlul mondial. E un tip dur, un adversar valoros, a fost dublu campion mondial, dar sunt mai bun decât el".

Read more...

Outlaw Heroes Standing - Славянский мош

Read more...

miercuri, 23 mai 2012

KAMAEDZITCA: «voiceless are your words»

Voiceless are your words este ultimul album al trupei Beloruse Kamaedzitca, trupa straight edge, care canta metal, uneori cu accente RAC si HC. Kamaedzitca foloseste si instrumentele traditionale ceea ce da un farmec aparte creatiilor sale. Desigur, in afara spatiului lor cultural limba este un handicap de netrecut.
Puteti descarca CD-ul de pe site-ul oficial al grupului: Kamaedzitca (sau cu click pe imagine), iar daca sunteti interesat in achizitionarea albumului va invitam sa scrieti la distribuitorul oficial: PAA GAMLE STIER
www.paagamlestier.com forlag@paagamlestier.com

Read more...

sâmbătă, 19 mai 2012

Nimbus Libèrè - 1944 - Axis Propaganda

Read more...

vineri, 18 mai 2012

Oidoxie - Vaterland Erwache

Read more...

joi, 17 mai 2012

București: Comandorul Hoisan în Sinner’s Club

Pentru ca primul sau concert din Sinner’s Club a fost un real succes intr-o atmosfera incendiara, COMANDORUL HOISAN vine din nou, vineri, 18 mai!
Artist complex, membru si observator al undergroundului romanesc de peste 30 de ani, Liviu Hoisan este fondator al grupurilor Tectonic, Strop, Gruparea Industriala, Sub semnul crucii, Comandorul Hoisan.

Pionier al thrash metalului romanesc si industrial rock, controversat, iubit, hulit, catalogat drept extremist sau nationalist, luptatorul Hoisan este o figura marcanta in rockul romanesc, fiind un artist care are cu adevarat un crez si transmite un mesaj clar si puternic.

Read more...

miercuri, 16 mai 2012

Arte Nobile: “box francez”

Read more...

vineri, 11 mai 2012

Sacred Blood - Ride through the Achaemenid Empire



Read more...

Omerta Terrormachine # 36

Read more...

duminică, 6 mai 2012

"WILD CARPATHIA" FULL subtitrat în română

Read more...

Imnului oficial al Campionatului European de fotbal 2012 este o adevărată batjocură la adresa identităţii europene

Videoclipul imnului oficial al Campionatului European de fotbal 2012, ce se va desfăşura în Polonia şi Ucraina în perioada 8 iunie - 1 iulie, este o adevărată batjocură la adresa identităţii europene. Clipul este dominat de imagini cu oameni de origine non-europeană, negri şi metişi, abia se zăresc oamenii albii - urmaşii celor ce au construit impozantele opere arhitecturale care sunt etalate în materialul video. Piesa "Endless Summer" este interpretată de o anume Oceana, negresă prezentată ca fiind...nemţoaică. O cântăreaţă lipsită de calităţi muzicale care doar lălăie toată piesa şi în niciun caz nu interpretează o piesă reprezentativă pentru cultura statelor gazdă ale C.E.2012 sau a oricărei alte ţări europene. Mai jos puteţi să vă convingeţi cât de mizerabilă este această piesă.

Read more...

joi, 3 mai 2012

Presumption Of Innocence - Guilty

After releasing a professional demo-CD a few years back, Russian hardcore band Presumption Of Innocence have their new full length cd ‘You’re Guilty’ out now on Last Round Records. This is a band that features members of Antisystem on guitar and drums. A preview for their new cd is posted below. Cd limited to 500 copies.You can pick up their debut demo through the Label 56 store here

Read more...

M.S.: videoclipul piesei 'Praf' disponibil online


Mai jos, un articol despre trupa M.S. preluat de pe Lupta NS și scris de EK88 în anul 2008, înainte de lansarea celui de-al treilea album, A' venit baietii!!!, care a fost lansat în data de 3 noiembrie 2010.

Rock romanesc nationalist. Voltaj

Voltaj a fost o mare formatie romaneasca care a activat in anii 80 si la inceputul anilor 90,  a avut multe dificultati datorita regimului comunist, si a avut parte de multe schimbari de efectiv.
Piesa "Erou" o puteti gasi pe primul si din pacate ultimul album Voltaj, pe nume "Pericol de moarte", aparut in 1996, cu multe piese foarte bune lasate afara, dar cu destule piese excelente. Pentru mai multe detalii despre miscarea rock romaneasca sub regimul comunist, va invit sa vizitati pagina www.msmetal.net a formatiei M.S. (adevarata mostenitoare a fostului Voltaj) intemeiata de fostul baterist si lider Voltaj , Doru Istudor, cel care a compus atat piesa "Erou" cat si piesele "Cenusa si diamant" si "30 de arginti", care impreuna formeaza o trilogie.

Read more...

marți, 1 mai 2012

Rèabhlòid

Read more...

LA MÍSTICA DE LAS RUNAS Y LA ESVÁSTICA

POR

Carlos Raigada

Prólogo:
D. Antonio Vicedo
Correcciones: Enric Monsonis
Colección Orígenes

Papel blanco 90gr.
Páginas: 120
Imágenes en blanco y negro
Tamaño: 20’5 x 13’5 cm
Edición en rústica (cosído) con solapas de 8 cm
P.V.P.: 
13 €
(Gastos de envío no incluidos)

Read more...

duminică, 29 aprilie 2012

Timișoara: AL 3-lea CAMPIONAT EUROPEAN WBPF ȘI PRIMUL FESTIVAL AL SPORTULUI ROMÂNESC

Timisoara va gazdui, anul acesta, in zilele de 25 si 26 mai, a 3-a editie a Campionatelor Europene de Culturism si Fitness, versiunea WBPF, amatori, competitie desfasurata in cadrul primului Festival al Sportului Romanesc.

In cadrul primei editii a Festivalului Sportului Romanesc vor mai putea fi urmarite demonstratii de powerlifting, skandenberg, arte martiale, strongest man si altele.

Evenimentul va avea loc in incinta Salii Constantin Jude (Olimpia) din localitate (Str. Ripensia nr. 7) si va reuni peste 120 de concurenti din 15 tari europene afiliate World Budybuilding & Physique Sports Federation (WBPF), care se vor confrunta in cadrul disciplinelor bodybuilding, fitness, athletic physique si fitmodel.

Read more...

No Remorse - White National Socialist

Read more...

vineri, 27 aprilie 2012

Rob Orlando at the Vikingfest Strongman Competition

Read more...

miercuri, 25 aprilie 2012

Ultima Thule - Svenska hjärtan

Read more...

marți, 24 aprilie 2012

White Devils (Bound For Glory, West Wall) - Demons Inside (Promo Track 2012)



Hussar is an new album availeble from 20 april. Lyrics: Ed (BFG), voices: Will (West Wall), Ed (BFG), Joel (BFG), music: White Devils! 8 page cover, over 30 minutes. Music is similar to Before God, West Wall etc. (metal/death metal)! Hate Core e-shop

Read more...

Enesess interviewed by TS-Zine


video interviu cu Enesess de la trupa germană de Hip Hop naționalist n'Socialist Soundsystem

Read more...

Omerta Terrormachine # 35

Read more...

duminică, 22 aprilie 2012

Brutal Attack - Family

Read more...

duminică, 15 aprilie 2012

„Un peu plus sur Serge Ayoub et les nationalistes autonomes!”

Un peu plus sur Serge Ayoub et les nationalistes... de bonny_louise

Read more...

miercuri, 28 martie 2012

The Sopranos - Paulie and Sil vs the Hebrew


Tony: You really would let me kill you, wouldn't you, you sick fuck?
Ariel: You ever heard of the Masada? For two years, 900 Jews held their own against 15,000 Roman soldiers. They chose death before enslavement, and the Romans, where are they now?
Tony: You're lookin' at 'em, asshole.

Read more...

sâmbătă, 24 martie 2012

Definite Hate - My life, my land, my home

Read more...

joi, 22 martie 2012

Omerta Terrormachine#33


Editorial, NSWP news, new common Samizdat with A.M.E. about the pawnshops raised up all over Greece during the “economical crisis”.
Book reviews: “La Divina Commedia” by Dante Alighieri, “The Last White Man” by Robert Howard.
Interviews: B&H/C18 (Lithuania), Radical Boys (Czech Republic), Madrid Anti-antifa (Spain).
Articles: “Essays of David Myatt”, “Statue against Platonic despotism” by Loukas Stavrou, “What is Spanish Falangism” by Julius Evola.

FORMAT PDF / 36 PAGES / FREE DOWNLOAD

Read more...

duminică, 18 martie 2012

Powerlifting - Rage Power

Read more...

sâmbătă, 17 martie 2012

Knuckle


O calatorie epică de 12 ani în care este descrisă lumea brutală și secretă a luptelor cu pumni Irish Traveler.

Read more...

Lá Fhéile Pádraig Sona Daoibh La ale-lah pwad-rig son-ah jeev


Read more...

vineri, 16 martie 2012

Still Burnin' Youth - Keeping Our Style

Read more...

luni, 12 martie 2012

Von Thronstahl - Warheads of humanity

Read more...

sâmbătă, 10 martie 2012

10 martie 2012: 11 ani de la moartea lui Massimo Morsello. „Noi non siamo uomini d'oggi”

Biografia lui Massimo Morsello

Read more...

joi, 8 martie 2012

PORTRETUL LUPTĂTORULUI LA TINEREȚE

Read more...

duminică, 4 martie 2012

Diary of a dying nation - Hatecrew



Foarte bună melodia !

Read more...

joi, 1 martie 2012

NS Kunst und kultur des Dritten Reiches

Read more...

Kill Baby Kill - Angry,Young And White



Filthy politicians in this land, they really piss me off. They try to ban our music, the times we're going through are rough. So fuck your system - fuck your rules, we won't bow down for your fools. State oppression's nothing new, they'll never break our point of view.

We're angry, young and white! We're angry, young and white! We're angry, young and white! We're Rock'n'Roll resistance and we're ready to fight!

Read more...

Omerta Terrormachine # 32

Read more...


  ©Template by Dicas Blogger.