sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Lucian Bute vs. Denis Grachev, live online și la TV, pe The Money Channel și Dolce Sport 1

Lucian Bute revine în ring după bătaia cruntă primită în mai de la Carl Froch. Boxerul român va lupta la Montreal contra rusului Denis Grachev, care are în palmares 12 victorii (dintre care 8 prin KO), o înfrângere şi un egal.

Pentru Bute, meciul acesta este o repetiţie pentru revanşa mult aşteptată cu britanicul Carl Froch, adevărata sa ţintă. După ce a pierdut centura IBF în favoarea lui Froch, Lucian a promis lui, în primul rând, şi apoi tuturor fanilor, că va face totul pentru a-şi recupera centura de la britanic.


Totuşi, până la Froch, Bute trebuie să aibă grijă la acest rus pentru că o nouă înfrâgere ar fi un adevărat dezastru pentru el. Lucian şi-a asigurat fanii că nu vor fi dezamăgiţi după această luptă şi a spus că, deşi a trecut prin momente dificile, s-a ridicat de la pământ şi va demonstra cine este el cu adevărat. „Unii pot gândi că sunt terminat, dar pot să îi asigur că Lucian Bute nu este terminat. Voi dovedi asta duminică şi voi reveni mai bun ca niciodată,” a declarat Bute într-o conferinţă de presă. 

În cadrul aceleiaşi gale de la Montreal va mai lupta şi un alt român, pe numele lui Bogdan Dinu. Acesta va da piept cu canadianul Eric Martel Bahoeli. Între cele două meciuri, clubul InterBox îi va organiza lui Adrian Diaconu, fost campion mondial WBC, la semigrea, o festivitate de retragere. 

Lupta dintre Lucian Bute şi Denis Grachev este duminică, în jurul orei 04:00, şi va fi transmisă în direct de posturile TV The Money Channel şi Dolce Sport 1, iar online poate fi văzută din pagina dedicată evenimentelor sportive a site-ului euro-sports.org.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.