marți, 23 octombrie 2012

Tolba plină de medalii în Cupa României pentru timișoreni la powerlifting (video)

Sportivii timişoreni legitimaţi la CS Caza Powerlifting au făcut încă odată măsura valorii lor şi au cucerit şase cupe ale României la competiţia desfăşurată în localitatea Stremţ din judeţul Alba.

Chiar şi fără liderul echipei, Sorin Cazacu, CS Caza Powerlifting Timişoara a fost la înălţime la Cupa României. Delegaţia timişoreană a cucerit aproape tot ce se putea, adică şase cupe ale României, patru locuri doi, un loc trei, un loc patru dar şi titlul de campion absolut al competiţiei. 


Rezultatele timişorenilor: Alex Cazacu – locul 1 (cat. -83 kg) şi titlul de campion absolut la copii, locul 2 la cadeţi şi locul 4 la seniori; Constantin Meete – locul 1 (cat. -83 kg seniori); Darco Marcov – (cat. -93 kg), locul 1 la juniori şi la seniori; Ovidiu Negulici – (cat. -93 kg) locul 2 la seniori şi locul 1 la masters; Dan Berinde – (cat. -105 kg) locul 2 la seniori; Bogdan Vaipan – (cat. 105 kg), locul 1 şi campion absolut de seniori; Pastor Dan – (cat. +120 kg) locul 1 la seniori. 

Spuneam că liderul echipei, Sorin Cazacu a fost la acest concurs doar din calitate de antrenor din simplul motiv că multiplul campion şi-a păstrat forţele pentru Naţionalele de haltere de la Arad de peste două săptămâni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.