duminică, 27 mai 2012

Lucian BUTE învins de Carl FROCH prin KO (VIDEO)

Lucian Bute a fost învins de britanicul Carl Froch prin KO tehnic în repriza a cincea şi a pierdut centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, sâmbătă seara, într-o gală profesionistă disputată în Capital FM Arena din Nottingham.


Meciul integral:

2 comentarii:

STR8EDGE,  27 mai 2012 la 13:08  

A pierdut pentru ca Froch a fost mai bun si mai sigur pe el. Bute, dupa loviturile puternice si numeroase primite de la englez, pasii siguri ai lui Froch l-au facut pe Bute sa ii ia frica, cum se zice in box. Froch este un bun boxer si a meritat sa castige centura. Sper sa nu se incheie aici cariera lui Bute, desi nu cred ca va mai reusi sa ajunga cu centura la bust. In acest meci a invins boxerul mai determinat, mai sigur pe el, mai dornic de victorie. Froch isi incheie si el cariera curand, dar cred ca mai are ceva de spus in ring. Ca roman, evident, simt o mare amaraciune pentru infrangerea lui Lucian si am incasat alaturi de el pumnii lui Carl Froch.

DariuSS 27 mai 2012 la 13:11  

Pacat de Lucian. A fost si vina staffului care nu i-a dat lui Bute parteneri de sparring foarte puternici. Sper sa isi revina. E inca tanar. Froch a castigat centura la 35 de ani...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.