duminică, 29 aprilie 2012

Timișoara: AL 3-lea CAMPIONAT EUROPEAN WBPF ȘI PRIMUL FESTIVAL AL SPORTULUI ROMÂNESC

Timisoara va gazdui, anul acesta, in zilele de 25 si 26 mai, a 3-a editie a Campionatelor Europene de Culturism si Fitness, versiunea WBPF, amatori, competitie desfasurata in cadrul primului Festival al Sportului Romanesc.

In cadrul primei editii a Festivalului Sportului Romanesc vor mai putea fi urmarite demonstratii de powerlifting, skandenberg, arte martiale, strongest man si altele.

Evenimentul va avea loc in incinta Salii Constantin Jude (Olimpia) din localitate (Str. Ripensia nr. 7) si va reuni peste 120 de concurenti din 15 tari europene afiliate World Budybuilding & Physique Sports Federation (WBPF), care se vor confrunta in cadrul disciplinelor bodybuilding, fitness, athletic physique si fitmodel.

Inregistrarea participantilor si cantarul oficial vor avea loc vineri, 25 mai 2012, intre orele 18:00-20:00, intrecerile propriu-zise urmand a se derula in cursul zilei de sambata, dupa urmatorul program:

08:00-12:00 Preliminarii

14:30-15:00 Ceremonia de deschidere

15:00-20:00 Finalele

21:00-24:00 Gala Dinner

Competitia, dotata cu premii in valoare de 7.500 de dolari, se va desfasura sub egida WBPF si a Federatiei Europene de Bodybuilding si Fitness (EBPF) si va fi organizata de catre omul de afaceri Petru Voicu, presedinte al WBPF Romania, si promovata de sportivul emerit Florin Teodorescu.

Inscrierile se pot face pe www.wbpf.ro, unde veti gasi mai multe detalii.

In cadrul primei editii a Festivalului Sportului Romanesc vor mai putea fi urmarite demonstratii de powerlifting, skandenberg, arte martiale, strongest man si altele.

Pretul unui bilet de intrare va fi 10 lei, copiii pana la 14 ani si pensionarii beneficiind de gratuitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.