sâmbătă, 12 februarie 2011

Jo Jo Dan l-a învins la puncte pe Stevie Forbes

Pugilistul român Ion Ionuţ, alias "Jo Jo Dan" l-a învins, sâmbătă, la puncte, pe americanul Stevie "2 pounds" Forbes, românul având în continuare şanse să îl întâlneasca pe deţinătorul centurii WBC, americanul Andre Berto.
Partida, care a contat pentru categoria semimijlocie, a fost oprită de arbitri in repriza a şasea, după ce pugiliştii s-au ciocnit cap în cap, iar americanul s-a ales cu arcada spartă. Conform regulamentului, în aceste condiţii, arbitrii au numărat punctele celor doi sportivi, iar Jo Jo Dan a fost desemnat învingător. Cei trei arbitri au dat scorul de 58-56 în favoarea românului.

Pentru pugilistul român urmează o altă partidă, cel mai probabil în vară, cu învingătorul dintre americanul Mike Jones şi mexicanul Jesus Soto. În cazul în care Jo Jo Dan se va impune, acesta va putea boxa împotriva deţinătorului centurii WBC, americanul Andre Berto. sursa: mediafax.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.