miercuri, 3 noiembrie 2010

Film contra pedofiliei: Les 7 jours du Talion

In ton cu noua campanie antipedofilie a Nationalistilor Autonomi Timisoara, la al caror apel s-au solidarizat public camarazii spanioli , cei greci si cei unguri, prezentam un nou film dur contra pedofiliei: Les 7 jours du Talion.
Vezi si un alt film foarte bun pe aceeasi tema: Hard Candy.

Bruno Hamel este un chirurg in varsta de 38 de ani. Traieste in Drummondville cu sotia lui, Sylvie si fiica de 8 ani Jasmine. Ca multi alti oameni fericiti el duce o viata lipsita de evenimente pana intr-o dupa-amiaza cand fiica ii este violata si omorata. Din acel moment viata familiei Hamel se prabuseste. Cand ucigasul este prins, o idee teribila incolteste in mintea lui Bruno. El are de gand sa captureze monstrul si sa-l faca sa plateasca pentru crima facuta. In ziua in care ucigasul este adus la tribunal, Hamel, care a planuit totul in detaliu, il rapeste si mai tarziu trimite politiei un mesaj scurt prin care informeaza ca violatorul si ucigasul fiicei sale va fi torturat timp de 7 zile, apoi omorat. Dupa aceea se va preda…
Filmul poate fi vizionat online, cu subtitrare in limba romana, AICI.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.