duminică, 12 septembrie 2010

Marele Alb, de neinvins: Wladimir Klitschko vs Samuel Peter KO 2010 (Last Round)


Ucraineanul Wladimir Klitschko şi-a apărat cu succes titlurile mondiale WBO şi IBF la categoria grea, după ce l-a învins pe nigerianul Samuel Peter în runda a 10-a a meciului de la Frankfurt, în Germania.

Klitschko a dominat lupta încă din prima rundă, folosindu-se excelent de înălţimea şi alonja sa superioară şi lovindu-l constant pe pugilistul african, care s-a ales cu un ochi umflat încă din a doua rundă.
Ucraineanul a crescut ritmul în rundele cinci şi şase, mărind presiunea asupra nigerianului Peter (29 de ani), care îi făcea faţă tot mai greu campionului în exerciţiu. Peter nu avea amintiri plăcute cu numele Klitschko, el mai pierzând o dată în faţa lui Wladimir, în urmă cu cinci ani, dar şi în faţa fratelui acestuia mai mare, Vitali.
Meciul de pe stadionul din Frankfurt, unde s-au adunat peste 50.000 de spectatori, a fost oprit în runda a zecea. sursa: evz.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.