joi, 30 septembrie 2010

Doi timişoreni au luat medalia de bronz la Balcaniada de Kendo

Sportivii Dragoş Crăciun şi Mihai Deliu, legitimaţi la clubul Sam-Sho din Timişoara au făcut parte la Balcaniadă din echipa România 2. Bănăţenii s-au întors acasă cu medalia de bronz.

Echipa a doua a României s-a clasat pe locul trei la Cupa balcanica la Kendo. Din team-ul medaliat cu bronz au făcut parte şi doi sportivi timişoreni, legitimaţi la Clubul Sam-Sho: Dragoş Crăciun (3 dan) şi Mihai Deliu (2 dan). Cea de-a patra ediţie a competiţiei s-a desfăşurat la Bucureşti, în Sala Polivalentă. Este pentru prima dată când s-a desfasurat în România un concurs de Kendo de o asemenea amploare.


Pentru Cupa balcanica s-au luptat 10 echipe din şase ţări, câştigătoare fiind echipa Bulgariei. Pe locul 2 s-a clasat echipa Serbiei, iar pe trei România 2. Au participat echipe din Romania (două echipe) Serbia, Bulgaria, Macedonia, Muntenegru şi Moldova.

La individual, locul întâi ka juniori i-a revenit lui Alin Chirea (România). La seniori, feminin şi masculin, locurile întâi au revenit tot reprezentaţilor României, Maria Moise şi Alexandru Stupu, ambii legitimaţi la clubul de Kendo din Constanţa. La competiţie au participat peste 130 de sportivi. SURSA: ADEVARUL.RO

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.