luni, 12 iulie 2010

Bătălia Balcanilor - "Gladiatorii" Români împotriva "Bestiilor" Bulgăreşti!

Batalia Balcanilor - "Gladiatorii" Romani impotriva "Bestiilor" Bulgaresti!
Catalin Zmarandescu, Tolea Ciumac si "Pitbull" Atodiresei conduc trupa romana in cel mai rau conflict intre tari : Batalia Balcanilor, confruntarea anului intre tari!


Romanii au prins bulgarii! De data asta in ring, intr-o supergala Local Kombat, in care 7 gladiatori romani se vor bate in 7 meciuri explozive cu 7 bestii bulgaresti. “Batalia Balcanilor” e a doua gala Local Kombat din istorie intre doua tari si se va tine la Constanta vineri, 16 iulie, de la ora 21:30 la Sport.ro.

"Noi platim ieftin la bulgari. Dar ei vor plati scump! Le va fi frica, ii musca lei romanesti! In ring bulgarii vor fi ca pe harta : mai jos decat noi!" ameninta romanii.
"Va facem conserva! Imparatul Stoicikov v-a zis Mamaliciki - noi o sa va facem Mamaliciki!", este raspunsul bulgarilor.
Ai nostri ca muntii, ai lor ca brazii! Din echipa Romaniei fac parte starurile Local Kombat Catalin Zmarandescu, Tolea Ciumac, “Pitbull” Atodiresei, Andrei Stoica si Andrei Dumitru din Kombat.ro si Adrian Marc si Lucian Danilescu de la “Se cauta un greu”.
Duelul dintre Romania si Bulgaria la Local Kombat, supergala “Batalia Balcanilor” e vineri, 16 iulie, dupa miezul noptii la ProTV si in direct de la ora 21:30 la Sport.ro.
Fight Card :

IONUT ATODIRESEI VS VESELIN VESELINOV
CATALIN ZMARANDESCU VS EMIL ZAHARIEV
TOLEA CIUMAC VS JULIAN CHILIKOV
ANDREI STOICA VS TBA
ANDREI DUMITRU VS PETAR VALKOV
MARC ADRIAN VS KRASIMIR KOLEV
LUCIAN DANILENCU VS TODOR TODOROV de pe kombat.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.