duminică, 30 mai 2010

Kiev: Turneul de lupte pentru naţionalişti, "Idei pentru tine II"

La 22 mai, la Kiev, a avut loc pentru a doua oară cu succes turneul de luptă realiste "Idei pentru tine 2". Exact la un an după primul concurs patrioţii albi s-au întrunit pentru a lupta pentru titlul de "Cel mai bun luptător".

Turneul din acest an a fost dedicat eroului căzut în Rezistenţă Albă - Dmitri Borovikov şi "celor patru camarazi din Kiev, care sunt acum în cel de-al şaselea an în spatele gratiilor". Organizatorii turneului au fost organizaţie ucraineană "Solidaritatea", alături de ei, Fraţia 28 şi camarazii din FCDK.

Aproape 80 de participanti din Ucraina şi Rusia a concurat în faţa judecătorilor, care au fost la cel mai înalt nivel profesional - campion republican din Ucraina şi vice-campion al Europei în marţiale Sambo, vice-campion şi campion al Europei în Muay Tai; campion republican în Ucraina, la sambo şi judo. Sprijinul combatanţilor a venit şi din partea a peste 300 de suporteri din sală, care şi-au susţinut prin scandări favoriţii pe întreaga durată a turneului. Ringul a fost dominat pentru mai multe ore de luptătorii care au dus la o luptă fără compromisuri. Nu ne bucurăm atât de mult pentru profesionalismul participanţilor, cât mai ales pentru spiritul lor si de voinţa lor de a învinge. În ciuda luptelor dure, după meciuri, luptatorii au rămas camarazi şi s-au îmbrăţişat frăţeşte felicitându-se pentru felul în care au luptat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.



  ©Template by Dicas Blogger.